Ha végre sikerült egy régi házat venned vagy megörököltél egyet a kezdeti örömök után az ember képes kétségbe esni. Mit kellene most tennem, melyik szakembernek higgyek - ha eltérő véleményeket mondanak, milyen sorrendben haladjak - mi a fontos, s melyek a kevésbé fontosak...

Nos nem egyszerű, hisz ahogy mondani szokás a végeredményt egy egész életen át, de legalábbis hosszú évekig esetleg évtizedekig nézitek napi szinten s ez nem olyan mint egy rosszul választott ruha, melyet levehetsz s egy másikban pompázhatsz. Megtehetnéd, de ez sajnos nagyon sokba kerül, éppen ezért nagyon körültekintőnek kell lenni.

Elkötelezett híve vagyok a minőségi termékeknek, melyek már bizonyítottak a piacon, s az olyan profi megoldásoknak melyek nem csak a holnapot, hanem a hosszútávú jövőt szolgálják.

 Elköltöztünk! Új címünk: http://otletekepitkezoknek.hu/

 

Share/Bookmark

Szerző: hjuc  2010.05.29. 16:11 Szólj hozzá!

Címkék: blog.hu építkezés lakásfelújítás hasznos ötletek építkezőknek

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznosotletekepitkezoknek.blog.hu/api/trackback/id/tr602040513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása